Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Ένα 24ώρο έμεινε για να ψηφίσει ο ελληνικός λαός την καινούργια κυβέρνηση.
Με λαϊκή εντολή στηρίζουμε τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ με το πρόγραμμα το οποίο μόνο ουτοπικό δεν είναι. Ακόμη κάποιοι αναρωτιούνται που θα βρεθούν τα λεφτά και ας έχει απαντηθεί. Επισημαίνω λοιπόν: με τις μειώσεις στη φορολογία των μερισμάτων, η ΝΔ χαρίζει 1 δις ευρώ τον χρόνο στους μετόχους των 200 μεγαλυτέρων ελληνικών επιχειρήσεων!!, επειδή καταργήθηκε ο φόρος στη μεγάλη ακίνητη περιουσία και φορολογήθηκε η μικρή ακίνητη περιουσία, ετσι κάποιος ο οποίος έχει ένα σπίτι που κάνει 1-1,5 εκατομμύριο ευρώ, πλήρωνε 4 και 5 χιλιάδες ευρώ φόρο και τώρα πληρώνει κάτω από 1.000 ευρώ, οποίος έχει ένα εισόδημα 100.000 ευρώ πληρώνει σήμερα 4.000 ευρώ λιγότερο φόρο απ' ό,τι πλήρωνε πριν από 4-5 χρόνια, την ίδια στιγμή που ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο απλός εργαζόμενος πληρώνει περισσότερους φόρους, περισσότερα για το σχολείο των παιδιών, περισσότερα για την υγεία των δικών του. Με το συμμάζεμα του κράτους μπορούν να βρεθούν τα χρήματα. Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα, αλλα ούτε και ακατόρθωτο. Μπορούμε να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε με τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ συγκεκριμένο και ρεαλιστικό. Για τις πρώτες 100 ημέρες υπάρχει σχέδιο για να δώσει μια ανάσα στην ελληνική οικονομία.

Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για να πάμε την ΕΛΛΑΔΑ μπροστά !
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This