Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009
Σε 8 μέρες ο τελικός για το 4ο Φεστιβάλ τραγουδιού Νέων Καλλιτεχνών Κοζάνης "Νικόλας Άσιμος" στην αίθουσα τέχνης. Ήδη έχουν επιλεγεί απο το κοινό μέσω sms τα 10 δημοφιλέστερα τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν στις 30 Οκτωβρίου 2009 για τις τρεις πρώτες θέσεις στην κριτική επιτροπή. Τα τραγούδια μπορεί κανείς να τα ακούσει στη σελίδα του Φεστιβάλ http://www.kozanifest.gr και πιστέψτεμε αξίζει να τα ακούσει και τα 10 κανείς.
Μπορεί το Φεστιβάλ να γίνεται στην Κοζάνη και υπεύθυνη για αυτή τη διοργάνωση είναι η ΔΕΠΑΚ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού - Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης) παρ' ολα αυτά οι καλλιτέχνες και τα σχήματα που παίρνουν μέρος είναι απο όλη την Ελλάδα. Όπως μας είπαν και στην εκπομπή "Ανδροπαρέα" στις 19/10/2009 οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ, προσπαθούν να το κάνουν θεσμό για την πόλη μας και να δώσουν το κίνητρο στους νέους δημιουργούς για να προβάλλουν τα τραγούδια τους.
Εαν δείτε στους όρους του διαγωνισμού οι στίχοι πρέπει να είναι μόνο στην ελληνική γλώσσα το οποίο μπορεί να φαίνεται πως δεσμεύει κάπως τους καλλιτέχνες αλλα αντίθετα δίνει μια άλλη νότα στο φεστιβάλ.
Στις 30 του Οκτώβρη όσοι μπορούν να παρευρεθούν στην αίθουσα τέχνης είμαι σίγουρος πως θα απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά. Ραντεβού λοιπόν εκεί
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This