Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εδώ και πολύ καιρό λέγαμε πως η ΝΔ είχε ως στόχο την πλήρη διάλυση της δημόσιας υγείας, σήμερα το βλέπουμε να γίνεται πράξη. Ξεκίνησε με το κλείσιμο της παιδιατρικής στο νοσοκομείο Κοζάνης, μια παιδιατρική η οποία εξυπηρετεί σχεδόν ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Τι θα κάνει σήμερα ο πολίτης της Δυτικής Μακεδονίας; Απαγορεύεται να αρρωστήσει; Ή πρέπει να πάει στον ιδιώτη γιατρό, που αυτό σημαίνει οτι μόνο όσοι έχουν χρήματα μπορούν να πάνε, και οι υπόλοιποι; Τα εμβόλια που θα ξεκινήσουν να γίνονται μέσα στο Νοέμβρη που θα γίνουν;

Αντί να ενδυναμωθεί τη λειτουργία του ΕΣΥ και να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές σύστημα δημόσιας υγείας, διότι τα προβλήματα τα οποία έχει είναι πολλά αλλα ταυτόχρονα ας μην ξεχνάμε πως εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, με πολιτική πρωτοβουλία της ΝΔ απαξιώθηκε πλήρως και σήμερα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας άμεσα έκανε κινήσεις για την επίλυση του προβλήματος και ήρθε σε επαφή με την υπουργό υγείας ωστε να δοθεί άμεσα λύση. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική και ο κάθε "αρμόδιος" πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This