Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009
Σε ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα συνοδευόμενη από τη μουσική του ωδείου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2009 στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, η εκδήλωση για τα 4 χρόνια παρουσίας της διμηνιαίας επιθεώρησης Δυτικής Μακεδονίας «ΜΟΧΛΟΣ». Ο κ. Σάκης Καραλιώτας εμφανώς ικανοποιημένος από τα τέσσερα δημιουργικά χρόνια του ΜΟΧΛΟΥ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλαν με τα άρθρα τους και τις ιδέες τους όλα αυτά τα χρόνια. Στη συνέχεια της εκδήλωσης, ο κ. Πασχάλης Μητλιάγκας συντόνισε την συζήτηση στην οποία εισηγητές ήταν δύο καταξιωμένοι ομιλητές ο κ. Χάρρυ Παπαπαναγος και ο κ. Νικόλαος Μέρτζος οπου παρουσίασαν την εικόνα που επικρατεί στα βαλκάνια σήμερα από οικονομική και γεωπολιτική σκοπιά, και τέθηκαν ερωτήσεις από το κοινό. Η έκθεση φωτογραφίας του κ. Στέλιου Γαβριηλίδη με τίτλο «Βαλκάνια το κοινό μας σπίτι» συμπλήρωσε την ήδη όμορφη ατμόσφαιρα. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι βρήκαν την ευκαιρία να πιούν ένα κρασάκι συνοδεία μεζέ και να ανταλλάξουν απόψεις.

Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εκδήλωση, κάτι το διαφορετικό στην περιοχή μας όπως διαφορετικός είναι και ο ΜΟΧΛΟΣ...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This