Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική, μη πολιτική ένωση Καταναλωτών. Ιδρύθηκε το 1982, είναι μέλος της Consumers’ International (CI), της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Καταναλωτών (BEUC), της Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών Ελλάδας (Ο.Ε.Κ.Ε.) και εκπροσωπεί τους Έλληνες Καταναλωτές, σε διάφορα ελληνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή όργανα και επιτροπές. Εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό «Καταναλωτικά Βήματα», πιστό στην αφύπνιση και ενημέρωση των καταναλωτών, δημοσίευσε δελτίο τύπου με τίτλο "Για να μη γίνει η χαρά… τραγωδία" όσον αφορά τα παιδικά παιχνίδια. Μέσα στο δελτίο αναφέρετε το τι πρέπει να προσέξει ο γονέας κατα την επιλογή του παιχνιδιού, όπως είναι το υλικό απο τοοποίο ειναι φτιαγμένο το παιχνίδι, την ηλικία του παιδιου κ.α. Αξίζει να το διαβάσει κανείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο ΚΕ.Π.ΚΑ., στο τηλέφωνο 2461042282, ώρες 10:00 – 12:00πμ, Μπλιούρειο Ίδρυμα (απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο, 3ος όροφος) στην Κοζάνη.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This