Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 2 Μαρτίου 2010
Διαβάζοντας την ερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλατής θα ήθελα να σταθώ στο "Τι μέτρα προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση προκειμένου να ελεγχθούν οι αρμόδιοι για την πενταετή αδιαφορία τους και να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον; "
Στην Ελλάδα η γάγγραινα που μας κατατρώει είναι απο τη μια η αδιαφορία αυτών που κατέχουν δημόσια αξιώματα και απο την άλλη η ατιμωρησία. Εαν θέλουμε να μιλάμε για δημοκρατία θα πρέπει να μιλάμε ταυτόχρονα και για ισονομία κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει στη χώρα μας. Εαν είναι κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ανάλογα προβλήματα και το μόνο που κάνουμε είναι να βρίσκουμε τη λύση, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο φαύλος κύκλος θα διαιωνίζεται!
Αυτό που πρέπει να γίνει αφενός είναι να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και αφετέρου να αποδοθούν ευθύνες στους "αρμόδιους" (οι οποίοι είναι ανεύθυνοι στην συγκεκριμένη περίπτωση) και να σταματήσει το συνηθισμένο γαϊτανάκι των ευθυνών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This