Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010
Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή σήμερα. Όλοι είμαστε καταναλωτές, αλλα ο σωστός καταναλωτής είναι αυτός που ενημερώνεται γύρω απο τα προϊόντα, τόσο ως προς την ποιότητα τους, όσο και προς την τιμή τους. Σε συνέντευξη τύπου το ΚΕ.Π.ΚΑ. Ν. Κοζάνης και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Γιάννης Θεοφύλακτος, αναφέρθηκε στην ιστορία του καταναλωτικού κινήματος που έχει τις ρίζες του στον τ. Προέδρου των Η.Π.Α., Τζον Φ. Κέννεντυ, καθώς επίσης στον καταναλωτισμό και περιβάλλον, το ΚΕ.Π.ΚΑ. και οι τράπεζες και τέλος για διάφορες άλλες καταγγελίες που έχει κάνει το ΚΕ.Π.ΚΑ. (διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξη τύπου)
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. (ΚΕντρο Προστασίας ΚΑταναλωτών) δραστηριοποιείται ενεργά και έχει βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας όταν αυτοί το χρειάστηκαν. Όπως τονίζει και το ίδιο η συνδρομή μας (εδώ να συμπληρώσω οτι είναι ένα μικρό ποσό ανα έτος) βοηθά και υποστηρίζει να υπάρχει το κέντρο οταν θα το χρειαστεί κάποιος που θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να τονίσω πως έχουν γίνει καταγγελίες για διάφορα προϊοντα, τα οποία περιέχουν επικίνδυνες ουσιες για την υγεία μας, καθώς και ενημερώνουν τον πολίτη γύρω απο αυτά.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και κάποιες ιστοσελίδες για περισσότερες πληροφορίες:




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This