Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Μπολώνια της Ιταλίας μίλησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ρούλης Κοκελίδης.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς για τις κρίσιμες περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Μαρτίου.
Ο Ρούλης Κοκελίδης χαιρετίζοντας την συγκέντρωση, αφού εξέφρασε την βεβαιότητα για τη νίκη της ιταλικής κεντροαριστεράς στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, υπογράμμισε τον σημαντικό ρόλο του Δήμου της Μπολώνιας και της ρεντσιόνε Εμίλια Ρομάνια στην Ευρώπη των περιφερειών.
Τόνισε ότι μετά την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, μετά την πρόσφατη σημαντική εκλογική νίκη της αριστεράς και των οικολόγων στις τοπικές γαλλικές εκλογές, είναι η σειρά των προοδευτικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στην Ιταλία να δημιουργήσουν ένα νέο πολιτικό τοπίο που θα σημαδοτοτήσει ευρύτερες αλλαγές στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σημείωσε επίσης τις μεγάλες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, για ριζοσπαστικές αλλαγές στην οικονομική πολιτική για να ξεπερασθούν οι ανεπάρκειες ιδιαίτερα των ευρωπαϊκών θεσμών, για μια Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών και των τοκογλύφων χρηματιστών.
Τέλος ανέφερε την διαβούλευση για την διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης» που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση και η οποία αποτελεί για την χώρα μας ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για την διοικητική και περιφερειακή ανασυγκρότηση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This