Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 20 Απριλίου 2010
Πολύ ενδιαφέρουσα η εκδήλωση που διοργανώνει η Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι. Κοζάνης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής  Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα Νανοτεχνολογία και Κβαντικοί Υπολογιστές.
Η παράταξη της ΠΑΣΠ Κοζάνης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών είναι πραγματικά δίπλα στον φοιτητή και μπορώ να πω πως είναι μια απο τις πιο "ζωντανές" παρατάξεις στο φοιτητικό κίνημα, παίρνοντας θέση για τα προβλήματα του φοιτητή, διοργανώνοντας ημερίδες με θέματα που αφορούν άμεσα τους φοιτητές του τμήματος, συμμετέχοντας σε παγκοσμίου εμβέλειας συνέδρια που πραγματοποιούνται στη χώρα μας (με προνομιακά εισιτήρια για τους φοιτητές) και με πάρτυ τα οποία έχουν μεγάλη επιτυχία! (ας μην ξεχνάμε πως η διασκέδαση είναι απαραίτητη).
Η πρόσκληση για την ημερίδα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι. Κοζάνης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ημερίδα με Θέμα:
“Νανοτεχνολογία και Κβαντικοί Υπολογιστές”
την Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 (11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ.)
στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών (Κ. Καραμανλή Λυγερής, Κοζάνη)


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This