Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 16 Απριλίου 2010
Η Kίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελλησπόντου διοργανώνει σήμερα 16/4/2010 , ημερίδα με θέμα : Η νέα Διοικητική μεταρρύθμιση στο Ν. Κοζάνης - Η πρόκληση ενος Ενεργειακού Δήμου, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δρεπάνου. Τέτοιου είδους ημερίδες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα οταν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις ή κατευθύνσεις.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Kίνησης Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελλησπόντου:
Η Νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση με το σχέδιο «Καλλικράτης», η πρόταση για τον Νομό Κοζάνης και η πρόκληση ενός Ενεργειακού Δήμου είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δρεπάνου.
 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν από μέλη της Κίνησης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Ελλησπόντου επεξεργασμένες προτάσεις που αφορούν στην δημιουργία ενός ισχυρού Ενεργειακού Δήμου. 
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν οι: Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Δήμου Ελλησπόντου, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου και ο Σύλλογος Περιβάλλοντος Δήμου Ελλησπόντου.
Γραφείο Τύπου Kίνησης Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελλησπόντου
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This