Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

ΘΕΜΑ: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ :
ΒΑΣΙΛΑΚHΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΜΑΜΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΡΟΚΟΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
ΩΡΑ 19:30


ne.pasok.gr/kozani
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω από το Internet:Ο Περικλής Βασιλάκης σπούδασε στη Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών και παράλληλα στη σχολή Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών. Για το άλλον δεν ξέρω. Έρχοναι αυτοί οι δύο φωστήρες να εισηγηθούν για την οικονομική πολιτική. Και να πουν ΤΙ; Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ανίκανων μην πω ανάπηρων.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Μπορείτε να ρθείτε στην ολομέλεια και να τους ακούσετε, να πάρετε το λόγο για τοποθετήσεις και ερωτήσεις. Φυσικά και δεν έρχονται ως "σωτήρες" αλλα θα κάνουν μια συζήτηση ανοιχτή προς όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ! να συζήτησω με ένα διαιτητή που έχει τελείωσει καποιο ΤΕΙ υπολογιστών για την οικονομική πολιτική και σχεδιασμό. Είσαι με καλά σου ανθρωπέ μου; Πότε επιτέλους θα πάψουν τα κόμματα να ασχολούνται με τόσο σοβαρά θέματα με τέτοιο αστείο τρόπο. Καλή επιτυχία στην ημερίδα σας και μην παραλειψετε να μας ενημερώσετε για τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξετε.χαχαχαχα

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Το πως αξιολογείς του ανθρώπους και τις διαδικασίες είναι δικό σου ζήτημα. Η δική μου γνώμη είναι πως πρέπει να γίνονται τέτοιες διαδικασίες καθώς ενημερώνεται ο κοσμος και ακούγονται ενδιαφέρουσες απόψεις

Ανώνυμος είπε...

Σας τακτοποίησαν καλά οι Βελβεντινοί στο συνέδριο,άντε να δούμε και τους βουλευτές σας να ανηφορίζουν κατά το Βελβεντό.(να μας ειδοποιήσετε να έρθουμε με ψηφιακές κάμερες και εμείς).
Μαθαίνω και ότι και τον Γιώργο τον πήραν στο γιούχα στο Ηρώδειο 3000 άτομα αλλά τα κανάλια δείχνανε τις δηλώσεις του στο τέλος για την παράσταση.Καλά πάτε και εις ανώτερα.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Ο αγώνας τον πολιτών του Βελβεντού για τα πιστεύω τους και τις διεκδικήσεις τους ειναι θεμιτός. Συνεχίζουν να αγωνίζονται χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μορφή πάλης.
Εμεις ως Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης με τον γραμματέα μας, τους αφήσαμε να μπουν στην αίθουσα και δώσαμε τον λόγο σε όποιον πολίτη του Βελβεντού ήθελε να μιλήσει!!
Καταλαβαίνεις πως βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, οπου όσες μεταρρυθμίσεις δεν γίνανε τα 6 τελευταία χρόνια γίνονται μέσα σε 6 μήνες !!! Μεταρρυθμίσεις αναγκαίες (που φυσικά κάποιες δεν με βρίσκουν σύμφωνο).