Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Το νέο site www.spoudazokozani.gr αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης με το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δ. Μακδονίας.
Στο site μπορεί κανείς να βρεί χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την Κοζάνη, να δεί φωτογραφίες, να μάθει για το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας. Νομίζω πως αυτή η ηλεκτρονική προσπάθεια ανάδειξεις της Κοζάνης έπρεπε να είχε γίνει μερικά χρόνια πριν. Παρ' ολα αυτά είναι πολύ χρήσιμη για τους φοιτητές που σπουδάΖΟΥΝ στην Κοζάνη.

Ας μην ξεχνάμε πως οι φοιτητές του ΤΕΙ Δ.Μακεδονίας πριν λίγα χρόνια, αποτελούσαν μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας της Κοζάνης. Και οι πολίτες της Κοζάνης απο την άλλη τους έδειξαν τη σημαίνει φιλοξενία όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά συνεχίζουν.
Σας παραθέτω απο το εισαγωγικό κείμενο - καλωσόρισμα της σελίδας:
"Τόσο ο Δήμος Κοζάνης, όσο και οι διοικήσεις του ΑΕΙ και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σας εύχονται καλή διαμονή στην πόλη, καλή φοιτητική ζωή και δεσμεύονται πως θα είναι πάντα δίπλα σας για οποιοδήποτε πληροφορία ή πρόβλημα αντιμετωπίσετε."

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι πολύ καλή προσπάθεια...
Η έννοια της ξεφτίλας,η πόλη προσπαθεί να τραβήξει φοιτητές και όχι το πανεπιστήμιο ή το ΤΕΙ,μόνο και μόνο για σουβλάκια και νοίκια.

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Εσύ μπορεί να το λες "ξεφτίλα" βλέποντας τα πράγματα μονοδιάστατα.