Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010
Στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του εθνικού τυπογραφείου, http://www.et.gr, τα Φ.Ε.Κ. σε ηλεκτρονική μορφή είναι πλέον διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ ( Ν.3861/2010,άρθρο 7 /τ.Α΄112 -13.7.2010).
Η υπηρεσία αποστολής μεμονωμένων Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως σε έντυπη μορφή, εντός κι εκτός Ελλάδος, αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ΟTESAT. Οι παραγγελίες γίνονται μέσω τηλεφώνου , fax και Internet, με δυνατότητα επιλογής του τρόπου αποστολής και πληρωμής που εσείς επιθυμείτε.
Επίσης, τo Εθνικό Τυπογραφείο, παρέχει υπηρεσία Ταχυδρομικών συνδρομητών με την μορφή ετήσιας συνδρομής για τα τεύχη για ταχυδρομική αποστολή του έντυπου ΦΕΚ.
Μπορεί κανείς να αναζητήσει μέσα στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου τις πληροφορίες και το Φ.Ε.Κ.(σε ηλεκτρονική μορφή) που τον ενδιαφέρει .
Επιτέλους η πληροφόρηση παρέχεται κατ' ευθείαν στον ενδιαφερόμενο και σταματά πλεον η "παλια" τακτική...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This