Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010
Σε διάφορες συζητήσεις που γίνονται, τίθεται το ερώτημα εάν οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν μια δημοσκόπηση για τις εθνικές εκλογές.
Σε αυτές τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης επιλέγουμε τον συνδυασμό και τον δήμαρχο ή περιφερειάρχη, που πιστεύουμε πως μπορεί να πάει τον τόπο ένα βήμα μπροστά. Εκλέγουμε τους ανθρώπους που θα σκύψουν πάνω απο τα καθημερινά προβλήματα του τόπου και θα σταθούν δίπλα στον πολίτη.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως σε αυτές τις εκλογές ο λαός πρέπει να ψηφίσει με γνώμονα τις κομματικές του πεποιθήσεις ή σαν να ήταν εθνικές εκλογές, δυστυχώς αυτή η άποψη αδικεί πολλούς υποψηφίους.

Ο κάθε συνδυασμός, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αποτελείται όχι μόνο απο κομματικά στελέχη ή ψηφοφόρους ενός μόνο κόμματος. Για παράδειγμα ο δικός μας συνδυασμός, η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, στηρίζεται απο το ΠΑΣΟΚ και όντως ο κεντρικός κορμός αποτελείται απο στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ψηφοφόρους του, όμως υπάρχουν και πολλά στελέχη άλλων κομμάτων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This