Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19-10-2010 ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι από κάθε άποψη σημαντικές, κυριολεκτικά κρίσιμες.

Η μεγαλύτερη τομή μετά τη μεταπολίτευση στο ελληνικό κράτος που επιχειρείται με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ δίνει το μέτρο της σοβαρότητας των εκλογών.
Το κεντρικό κράτος για πρώτη φορά εμπιστεύεται έμπρακτα τις τοπικές και περιφερειακές κοινωνίες δίνοντας ένα μεγάλο μερίδιο εξουσίας αλλά και ευθύνης. Η μεταρρύθμιση πρέπει να πετύχει γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την πατρίδα μας.
Το τεράστιο εύρος των αλλαγών απαιτούν και προϋποθέτουν γνώση, εμπειρία, συλλογικότητα, κοινές αξίες αλλά πάνω απ’ όλα πίστη στο νέο θεσμό.
Ο συνδυασμός μας συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού είναι συγκροτημένος σε μία κοινή αντίληψη στα ζητήματα αποφάσεων αυτοδιοίκησης και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.


Μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο και κυρίως να το εγγυηθούν οι άλλοι συνδυασμοί;
Για τον τόπο μας η κρισιμότητα των εκλογών είναι διπλή.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βάζουμε όλοι μαζί το μεγάλο στοίχημα να αλλάξουν τα πράγματα. Όλα όσα έγιναν αλλά κυρίως όλα όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για την περιοχή των Σερβίων, του Βεβενδού και των Καμβουνίων αποτελούν την καλύτερη δικαίωση για το εγχείρημα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Τώρα όλοι μαζί, χωρίς σύνορα μεταξύ μας, πρέπει να δράσουμε χωρίς καθυστερήσεις. Δικαιολογίες και υπεκφυγές δεν χωρούν.
Τώρα δίνουμε τον μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη δίνουμε όλοι μαζί.

Εμείς καταθέσαμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που με σχέδιο και προγραμματισμό μπορούν να μας οδηγήσουν σ’ αυτό που μας ενώνει.
Να δούμε τον τόπο μας να παίρνει τα πάνω του, να δούμε τους νέους να μένουν μα και να επιστρέφουν γιατί ο τόπος μας δημιουργεί νέες δυνατότητες.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια υπάρχει βεβαίως το θέμα του Βελβενδού, της κοινωνίας του οποίου η στάση και η θέση είναι απόλυτα σεβαστή.

Με τη χθεσινή μας ανακοίνωση τοποθετηθήκαμε με κρυστάλλινο τρόπο.
Όσοι πολυλογούν αυτές τις ώρες, μπορούν να μας πουν επιτέλους ποιες είναι οι δικές τους θέσεις;

Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This