Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010
Δεν χρειάζεται να ζητήσει συγνώμη ο Καραμανλής απο κανέναν. Ο λαός τον επέλεξε δύο φορές για πρωθυπουργό. Αλλα πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Πως γίνεται να δηλώνει έλλειμμα 6% λίγο πριν τις εκλογές και μετά να αποδεικνύεται πως είναι περισσότερο απο το διπλάσιο; Μήπως με τις προεκλογικές εξαγγελίες για πάγωμα μισθών και συντάξεων νίπτει τας χείρας του; Που "χάθηκε" μετά τις εκλογές;

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η κατάσταση στη χώρα μας έφτασε στο απροχώρητο. Αυτό που καλείται να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου, είναι να οικοδομήσει το κράτος απο την αρχή, αποβάλλοντας τις στρεβλώσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα. Ένα πραγματικά δύσκολο εγχείρημα αλλα αναγκαίο για την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να πούμε πως όλες οι κυβερνήσεις δεν φέρουν κάποιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση. Αλλα όλες είχαν προσφέρει κάποιο έργο. Του κ. Καραμανλή ποιο ήταν; Τα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή ήταν  καθοριστικά για να φτάσει η χώρα μας εδώ που βρίσκεται σήμερα. Και ακόμη και τώρα κάνει αυτό που έκανε καλύτερα και ως πρωθυπουργός: να κρύβεται. Να κρύβεται στα δύσκολα.


Η πολιτική ατολμία και η επικοινωνιακή μαεστρία της προηγούμενης κυβέρνησης μας έσπρωξαν στο χείλος της χρεωκοπίας. Σήμερα, αυτοί οι ίδιοι, καλούν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να ζητήσει συγνώμη απο τον Καραμανλή σχετικά με τα σχόλιά του επί των δηλώσεων Γιούνκερ.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA:


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This