Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010
Για να αποκατασταθεί η αλήθεια πρέπει να πω πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση απο πλευράς του συνδυασμού για να εκλεγεί κάποιος στο Βελβεντό, δεν έγινε με δόλο και αυτό προκύπτει ακόμη και απο τα πιστοποιητικά τα οποία τα πήραμε την τελευταία στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα. Γι αυτό λέμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Όπως δημόσια ο επικεφαλής του συνδυασμού, δεσμεύτηκε να μην υπάρξει κανένας υποψήφιος απο το Βελβεντό, σας δηλώνω και προσωπικά πως οι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο στον σημερινό δήμο Βελβεντού, μπήκαν για λόγους τυπικούς και αριθμητικούς και οχι για ψήφοθηρικούς. Οποιαδήποτε επίθεση στο πρόσωπο του κ. Κωνσταντόπουλου γίνεται μόνο με κάποιο σκοπό και οχι επειδή αντιπροσωπεύει την αλήθεια.

Η δήλωση του επικεφαλής συνδυασμού:

Με την κατάθεση του Συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Δήμου Σερβίων- Βελβεντού στο Πρωτοδικείο, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος στην προσπάθεια να δώσουμε ελπίδα στους πολίτες μιας περιοχής που μπορεί να έχει προοπτική εφ’ όσον εργαστούμε σκληρά γι ‘ αυτό.
Για λόγους αριθμητικούς στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου που δεν έχουν σχέση με τις θέσεις του συνδυασμού , το ψηφοδέλτιό μας τελικά περιλαμβάνει και έξι υποψηφίους στη Δημοτική Ενότητα Βελβεντού.

Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα ότι μένω σταθερός στις θέσεις που έχω διατυπώσει.
Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της κοινωνίας του Βελβεντού να απέχει από τις εκλογές και δεν διεκδικώ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ. Σε κάθε περίπτωση και εφ’ όσον εκλεγώ Δήμαρχος, το πρώτο θέμα που θα προτείνω να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι το θέμα του Βελβεντού.
Είναι απόφαση και δέσμευσή μου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω ζήτημα να γίνει στο Βελβεντό.

Βασίλης Κωνσταντόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This