Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Με πλήθος κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Σερβίων – Βελβεντού με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Η σχέση εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς τον κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο αποτυπώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο στην μοναδική αυτή συγκέντρωση.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο συνδυασμό του ως μια κίνηση πολιτών που νοιάζεται για τα προβλήματα του τόπου, για τους πολίτες και το μέλλον και πως αποτελείται από αξιόλογα επαγγελματικά και κοινωνικά στελέχη, με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια.

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του και στις βασικές του προτεραιότητες την τοπική ανάπτυξη και την καθημερινότητα του δημότη οι οποίες είναι:


Αναβάθμιση της λειτουργίας όλων των θεσμοθετημένων οργάνων του Δήμου με σεβασμό στον άνθρωπο.

Αναβάθμιση της λειτουργίας των τοπικών δημοτικών και κοινοτικών διαμερισμάτων με ουσιαστικές αρμοδιότητες.

Για την ποιότητα ζωής και την κοινωνική πολιτική τόνισε πως όλοι οι δημότες και κάτοικοι του δήμου πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον με στοιχειώδεις ανέσεις και υπηρεσίες. Η διασφάλισή τους είναι αυτονόητη υποχρέωση και όχι παραχώρηση προς τους πολίτες.

Σημαντικό ρόλο επισήμανε πως θα διαδραματίσει η νεολαία, που την θέλει δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ώστε οι ίδιοι οι νέοι να συνδιαμορφώσουν τον τόπο στον οποίο ζουν και θα ζήσουν.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προώθηση του αθλητισμού και του εθελοντισμού, στα οποία αρωγός θα είναι ο δήμος.

Για την ανάπτυξη, αναφέρθηκε στην ποιοτική τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, στην τουριστική αξιοποίηση της λίμνης Πολυφύτου, στην αναστήλωση των Βυζαντινών Κάστρων και η ταυτόχρονη τουριστική προβολή τους, την ανάπτυξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας με την ίδρυση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την αξιοποίηση, επέκταση και βελτιστοποίηση της λειτουργίας των αρδευτικών της λίμνης Πολυφύτου, την αναδιάρθρωση καλλιεργειών, αξιοποίηση του ορεινού όγκου της περιοχής μας για την ανάπτυξη της βιολογικής αλλά και της συμβατικής κτηνοτροφίας με την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών καθώς και στην αξιοποίηση των μαρμάρων Τρανοβάλτου.

Κλείνοντας την ομιλία του είπε «Είμαστε εδώ πιστοί στην βασική μας αρχή για ένα δήμο με διαφάνεια και ήθος. Είμαστε εδώ σε μια προσπάθεια αναγέννησης του τόπου»
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τον κ. Κωνσταντόπουλο χαρακτηρίζοντας τον συνδυασμό που ενώνει την εμπειρία με τον ενθουσιασμό της νιότης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This