Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ένα διαφορετικό ραδιόφωνο εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, πέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι το πρώτο διαδικτυακό ραδιόφωνο του προγράμματος «ΣΤΡΟΦΗ» του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Ένας εναλλακτικός ραδιοσταθμός, του οποίου η λειτουργία συνάδει με τις αρχές και τις αξίες του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και εκπέμπει από την ιστοσελίδα www.kethea-strofi.gr.


Στο ίντερνετ το ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ εκπέμπει καθημερινά σε 24ωρη βάση από την ιστοσελίδα www.kethea-strofi.gr. Στην υποστήριξη της προσπάθειας συμβάλλει το www.e-tetRadio.gr και το www.mindradio.gr. Οι εκπομπές γίνονται ζωντανά από το στούντιο της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Το ΚΕ.Θ.Ε.Α. «ΣΤΡΟΦΗ» με έδρα την Αθήνα απευθύνεται σε έφηβους χρήστες 13 - 21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι το πρώτο πρόγραμμα για αυτή την ηλικιακή ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα (1988).

Στις δραστηριότητες του Προγράμματος συγκαταλέγεται και η λειτουργία ενός Στούντιο Ηχογράφησης που διατίθεται σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και σε καλλιτέχνες που δείχνοντας την ευαισθησία τους στην διαδικασία της απεξάρτησης έχουν γίνει φίλοι της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Στον χώρο του Ηχοστούντιο ξεκίνησε η Οργάνωση και Λειτουργία Διαδικτυακού Ραδιοφώνου (Web radio) η οποία υποστηρίχθηκε από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του προγράμματος «Υποστήριξη Πρωτοβουλιών για νέους 2010».

Η αποστολή του σταθμού είναι να αποτελέσει ένα εναλλακτικό ραδιοφωνικό κανάλι που να συνάδει με τις αξίες και τη φιλοσοφία του ΚΕ.Θ.Ε.Α.. Στόχος του νέου web radio είναι η ανάπτυξη του σταθμού με κάλυψη όλων των ζωνών με σταθερές εκπομπές, σε εβδομαδιαία βάση, σε συνεργασία με όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This