Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010
Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα: Νεκρή Φύση (still life) που θα πραγματοποιήσει στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου έναντι της Μητροπόλεως την Τετάρτη 15-12-2010 ώρα 19:30μ.μ. Στην έκθεση θα συμμετέχουν δεκαπέντε φωτογράφοι της Φωτοδιόδου με ενενήντα έργα συνολικά. Λόγω των άγιων ημερών των Χριστουγέννων αποφασίστηκε από τους συμμετέχοντες φωτογράφους να ...διαθέσουν τα έργα τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες με την προσκόμιση μιας απόδειξης τραπεζικής κατάθεσης αξίας 20€ στο λογαριασμό του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποκτήσουν ένα από τα εκθεσιακά έργα.

Πληροφορίες για τον αριθμό λογαριασμού θα δίνονται εντός της έκθεσης.

Επομένως, η έκθεση αυτή, πέρα από την καλλιτεχνική της πρόταση, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάποιους να αποκτήσουν ένα επώνυμο αυθεντικό φωτογραφικό έργο και ταυτοχρόνως να βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους τους να περάσουν τις γιορτές με καλύτερες συνθήκες.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από Τετάρτη 15-12-2010 μέχρι την Τετάρτη 29-12-2010 και ώρες 18.00 με 22.00 καθημερινά.

Συμμετέχοντες στην έκθεση:

Αβραμίδου Ιωάννα
Βρεττάκος Αλέξανδρος
Γιαννόπουλος Δημήτρης
Δημητριάδη Αναστασία
Διαμαντόπουλος Γιάννης
Καρυπίδου Αναστασία
Μακεδόνα Δέσποινα
Μαστρογιαννόπουλος Λάμπρος
Παπαϊωάννου Γιάννης
Παπακωνσταντίνου Δημήτρης
Πλιάτσαρη Ελένη
Σιώζος Αθανάσιος
Τζιμόπουλος Θέμης
Τσατσιάδης Ευριπίδης
Τσιμπέρης Δημήτρης

www.photodiodos.gr


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This