Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου Παπανδρέου - Ερτογάν στο Ερζερούμ, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως οι υπερπτήσεις τούρκικων μαχητικών δεν πρόκειται να αλλάξει το καθεστώς στο Αιγαίο. Μίλησε ανοιχτά για τις τουρκικές παραβιάσεις στους τούρκους πρέσβεις ρωτώντας «Ποιο είναι το νόημα αυτής της παραβίασης της ελληνικής κυριαρχίας;».

Ο βουλευτής της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης σχολίασε πως η δήλωση του Παπανδρέου είναι θεωρητικής σημασίας!!! Ενώ οι τουρκικές εφημερίδες έχουν ως πρωτοσέλιδα αυτές τις δηλώσεις Παπανδρέου, η μείζονος αντιπολίτευση προσπαθεί να τις υποβαθμίσει.


Μιλάει ο Στυλιανίδης για την προσέγγιση της ελληνοτουρκικής φιλίας που όμως δεν επιτυγχάνεται με όρους δημοσίων σχέσεων!!! Θεωρεί δηλαδή αυτή τη συνάντηση και αυτές τις δηλώσεις ώς δημόσιες σχέσεις... Τις "κουμπαριές" επι κυβερνήσεως Καραμανλή (στην οποία ήταν και υπουργός) τι τις θεωρεί; Πολιτική ουσίας; Έκανε ποτέ η ΝΔ ως κυβέρνηση κάποιο ουσιαστικό βήμα ή μίλησε ανοιχτά μέσα στην Τουρκία για τις παρεμβάσεις;

Η συνέντευξη τύπου και οι δηλώσεις Παπανδρέου έχουν μεγάλη σημασία όσο και εαν θέλουν κάποιοι για μικροκομματικούς σκοπούς να υποβαθμίσουν.

Δείτε απο το MEGA το ρεπορτάζ:

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This