Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011
Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

καλεί τους νέους και τις νέες του Δήμου, σε συνάντηση το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Η νέα γενιά είναι το μέλλον του τόπου. Είναι το αύριο και σε αυτό πρέπει να έχουν λόγο και ρόλο. Η σημερινή κατάσταση, με τον δείκτη ανεργίας στο κόκκινο και τις περιβαλλοντικές καταστροφές, προμηνύει ένα μέλλον στο οποίο η νέα γενιά θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.

Γι αυτό όλοι μας πρέπει να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, με συλλογική προσπάθεια να αλλάξουμε το μέλλον στο οποίο θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Η παρουσία μας σε αυτές τις εκδηλώσεις-συζητήσεις δεν είναι άνευ ουσίας, μιας και ο δήμαρχος αποδεικνύει όσα προεκλογικά έλεγε και την νέα γενιά την τοποθετεί ψηλά στις προτεραιότητες του.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Μπιλιώνης Κώστας είπε...

Η κίνηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού είναι πολύ σωστή γιατί θέλει να ακούσει, θέλει να συνομιλήσει με τη νεολαία. Ο κ. Κωνσταντόπουλος θέλει να ανταλλάξει απόψεις με το μέλλον του τόπου και αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους συναδέλφους του σε όλο το νομό Κοζάνης.