Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011
Μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ήταν η διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων και η ενημέρωση των πολιτών του Δήμου μας για όλα τα θέματα. Ξεκινήσαμε με τη δημοσίευση των αποφάσεων στον ιστοχώρο του Δήμου και συνεχίζουμε με την on line μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έτσι, την προσεχή συνεδρίαση της Παρασκευής 25/02, θα μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το site του Δήμου στη διεύθυνση: http://www.dimos-servion.gr.
Επίσης, θα μπορούν οι χρήστες, να έχουν πρόσβαση στο αρχείο όλων των μαγνητοσκοπημένων συνεδριάσεων. Πιστεύουμε και διακηρύσσουμε ότι ο ενημερωμένος δημότης είναι συνδιαμορφωτής των εξελίξεων και αυτό το κάνουμε πράξη με τη μετάδοση των συνεδριάσεων. Είναι ένα πρώτο –σημαντικό- βήμα, θα ακολουθήσουν και άλλα και βέβαια είμαστε «ανοιχτοί» σε προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή.-

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Χρήστος Ι. Ελευθερίου


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This