Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011
Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) διοργανώνει συνέδριο με θέμα “ΕΛ/ΛΑΚ: Ευκαιρίες και Δυνατότητες για Ανάπτυξη”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στην Αθήνα (ΕΜΠ), ενώ την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ημερίδες σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρισα.

Στο φετινό συνέδριο θα γίνουν παρουσιάσεις που θα καλύπτουν θέματα όπως τη Δημόσια Διοίκηση, τα Ανοιχτά Πρότυπα και το Ανοιχτό Περιεχόμενο, τις Κοινότητες Ανοιχτού Λογισμικού αλλά και το ΕΛ/ΛΑΚ ως Εναλλακτικό Μοντέλο Επιχειρηματικότητας. Επίσης θα υπάρξουν πάνελ ανοιχτής συζήτησης με θέματα όπως “Μη κοιτάς μόνο τι κάνεις εσύ για το ΕΛ/ΛΑΚ, δες και τι μπορεί να κάνει το ΕΛ/ΛΑΚ για εσένα”.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ προσκαλεί δημιουργούς (developers) ΕΛ/ΛΑΚ και γενικώς όσους συμβάλουν (contributors) σε έργα ΕΛ/ΛΑΚ, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την πρότασή τους και την πόλη που θέλουν να συμμετέχουν, για κρίση από την επιστημονική επιτροπή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, το αργότερο έως τις 10 Απριλίου.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο συνέδριο να περιλαμβάνει συνοπτική περιγραφή της πρότασης έως 300 λέξεις. Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν τόσο παρουσιάσεις, όσο και εργαστήρια (workshops).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους για παρουσιάσεις, workshops αλλά και συμμετοχή στα πάνελ στη σχετική φόρμα, που θα βρείτε στο site του συνεδρίου, το αργότερο μέχρι τις 10 Απριλίου.

http://conf.ellak.gr/
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This