Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011
Eξέβα απάν σο Ποζ Τεπέ κ’ είδα την Τραπεζούντα. Είδα την πρωτεύουσα των Κομνηνών, είδα τον Ακρίτα πάνω στα Κάστρα, τη Μαύρη Θάλασσα. Είδα το δάκρυ της Τραπεζούντας για τα παιδιά της που έχασε, τα παιδιά που γέννησε, που ανάστησε, τα ανάθρεψε, τα άνδρωσε και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν…

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ AΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ «ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ».
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Είναι πολύ σημαντικό η νεολαία να δραστηριοποιείται και να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Αυτή την πρωτοβουλία πρέπει να την αγκαλιάσουμε ώστε να δώσουμε την ώθηση για περισσότερες δραστηριότητες στους νέους.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This