Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 30 Απριλίου 2011
Σήμερα που η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και η πίεση που ασκείται στη χώρα μας, τόσο από τις αγορές όσο και από την τρόικα, η παρουσία μας στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση είναι επιτακτική, ιδιαίτερα για εμάς τους νέους, που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ανεργία. Για να καταφέρει η χώρα μας να ορθοποδήσει, δεν φτάνει μόνο η αναδιάρθρωση του κράτους, ώστε να πάψουν να υπάρχουν οι μαύρες τρύπες που δημιουργούν το έλλειμμα και κατ΄ επέκταση το χρέος, αλλά χρειάζεται η ανάπτυξη.

Για την περιοχή μας ο δημόσιος χαρακτήρας της Δ.Ε.Η. με 51% στο κράτος, αποτελεί έναν απο τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης. Ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης, με την ταυτόχρονη δημιουργία νέων ορυχείων (αντιρρυπαντικής τεχνολογίας) μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Κοζάνη το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ και το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης συνδιοργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 10:30 και το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 10:00.

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί !!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This