Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 29 Απριλίου 2011
Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο των δράσεων της για συνεργασία όλων των φορέων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ρόλο στη διάδοση, ανάπτυξη και χρήση ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα, επιθυμεί να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις που παρέχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες Ανοιχτού Λογισμικού με εταιρείες και φορείς χρήστες. Για το σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο τη δράση "Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα" στο πλαίσιο της οποίας κάθε μήνα προγραμματίζονται δύο εκδηλώσεις, μια τεχνική στην μέση του μήνα και μια ανοιχτή εκδήλωση στο τέλος κάθε μήνα.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 3 τεχνικές συναντήσεις και 2 ανοιχτές εκδηλώσεις. Όλες οι παρουσιάσεις και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση υπάρχουν διαθέσιμες στο:
http://ellak.gr/index.php?option=com_openwiki&Itemid=103&id=ellak:imeres_sinergasias

Αύριο πραγματοποιείται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48) στις 11.00, στο Μικρό Αμφιθέατρο η τρίτη ανοιχτή εκδήλωση με θέμα Open-Source Banking.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

- 11:00 Χαιρετισμός, (Εύη Σαχίνη, ΕΚΤ- ΕΕΛ/ΛΑΚ)
- 11:05 Παρουσιάσεις, Ιωάννης Κούτρος (Proton Bank), Γιώργος Μπλάθρας (Proton Bank), Μιχάλης Βαζιργιάννης (Καθηγητής στο Οικονομικό (Πανεπιστήμιο Αθηνών)
- 12:30 Πάνελ Συζήτησης-Συμμετέχοντες: Ιωάννης Κούτρος (Proton Bank), Γιώργος Μπλάθρας (Proton Bank), Μιχάλης Βαζιργιάννης (Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Συντονιστής: Γιώργος Καραμανώλης, Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Labs, OpenGov

Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα:
http://go.eellak.gr/imeres
Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες που είτε δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ανοιχτού Λογισμικού είτε ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα οφέλη του. Απώτερος στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το εναλλακτικό μοντέλο επιχειρηματικότητας του Ανοιχτού Λογισμικού.

Επίσης προσκαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους (εταιρείες, προγραμματιστές ανοιχτού λογισμικού, χρήστες) οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μελλοντική ημερίδα παρουσιάζοντας και την δική τους εμπειρία με το ανοιχτό λογισμικό, να μας κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο http://go.eellak.gr/business
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This