Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 31 Μαΐου 2011
Με το 100% των ασφαλιστικών εισφορών (εργοδοτών και εργαζομένων) για κάθε μήνα και έως 3 μήνες συνολικά, θα επιδοτήσει ο ΟΑΕΔ τις επιχειρήσεις στον Τουρισμό προκειμένου να επαναπροσλάβουν ή να προσλάβουν 70.000 άνεργους.
Το σχετικό πρόγραμμα των επιδοτήσεων, συνολικού κόστους 95 εκατ. ευρώ, «ανοίγει» στις επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr). Σύμφωνα με την απόφαση:
Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιχορηγηθούν μέχρι 3 μήνες, από 1-4-2011 έως 31-10-2011 εξαιρουμένου του διαστήματος από 1-6-2011 έως 31-8-2011. Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής για το μήνα Απρίλιο πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν αίτηση και για το μήνα Μάιο και να έχουν τον ίδιο τουλάχιστον αριθμό εποχικού προσωπικού που απασχολούσαν στις 30-4-2010 και στις 31-5-2010. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι:


  • Κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα (ξενοδοχεία, επιπλωμένα διαμερίσματα, κάμπινγκ κ.ά.).
  • Μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα (π.χ. ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα).
  • Τουριστικά γραφεία και τουριστικά λεωφορεία.
Ανώτατο όριο επιδότησης εισφορών θα είναι το ύψος του 30πλάσιου του κατώτατου βασικού ημερομισθίου, όπως ορίζεται κάθε φορά από την ΕΓΣΣΕ και θα αποδίδεται μέσω της χρέωσης του αλληλόχρεου λογαριασμού ΙΚΑ / ΕΤΑΜ - ΟΑΕΔ και της αντίστοιχης πίστωσης του λογαριασμού του εργοδότη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This