Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 12 Μαΐου 2011


Την προηγούμενη βδομάδα, ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος ( χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου), πήρε την απόφαση (με τρόπο που μας θυμίζει άλλες εποχές και νοοτροπίες) για την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Πρόνοιας από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχίας), στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Κ. Κλεινών.

Ο Δήμαρχος δεν υπολόγισε, τις συνέπειες, της κίνησης του αυτής για τα 10000 άτομα που εξυπηρετούνται κάθε χρόνο στην υπηρεσία, έχοντας πολλοί από αυτούς σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν υπολόγισε την ευαίσθητη ομάδα συνάνθρωπων μας, αυτή των ΑΜΕΑ, που θα δυσκολευτούν να μετακινούνται εκτός πόλεως. Δεν υπολόγισε και τις υπόλοιπες ομάδες των συνάνθρωπων μας (ομογενείς-παλιννοστούντες-άπορους- άτομα εξαρτημένα από ναρκωτικά και αλκοόλ), που συνδιαλλάσσονται με την υπηρεσία αυτή.

Θεωρούμε την απόφαση απαράδεκτη, η οποία στρέφεται με βίαιο τρόπο ενάντια στις ευαίσθητες αυτές ομάδες συνανθρώπων μας. Αναρωτιόμαστε ποια είναι η κοινωνική ευαισθησία του Δημάρχου και σε τι εξυπηρετεί η απόφαση αυτή; Το ότι ο Δήμαρχος δεν πίστεψε και δεν πιστεύει στον Καλλικράτη, δεν σημαίνει ότι θα πολεμήσει την κοινωνική πρόνοια, εξαντλώντας για προσωπικά οφέλη, την υπομονή των συνάνθρωπων μας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This