Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011
Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά επεισόδια έξω από το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε σε βάρος προγραμματισμένης εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ, με ομιλητή τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιώργο Πεταλωτή.
Η ομάδα των αρχικά συγκεντρωμένων, στην οποία πρωτοστατούσαν γνωστά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκτόξευε ύβρεις, γιαούρτια και καφέδες κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου και των στελεχών του Κινήματος που τον συνόδευαν, κατά την είσοδό τους στο χώρο της εκδήλωσης.
Οι ύβρεις και η εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και κροτίδας, συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ οι ομιλητές παρεμποδίζονταν με ακτίνες λέιζερ.
Το δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται και να διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι αναφαίρετο, τέτοιες πρακτικές όμως αντι-συγκεντρώσεων και τραμπουκισμών, μας γυρίζουν χρόνια πίσω.

Και επειδή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Πρόεδρός του, διαψεύδουν το γεγονός, τον καλούμε αφού διασταυρώσει τις πληροφορίες του να καταδικάσει τις πράξεις αυτές, στις οποίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι:
Βάσιος Βασίλης, Δημοτικός Σύμβουλος Αργυρούπολης - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Σωληναρίου Λίτσα, Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελληνικού - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Μπουζάκης Γεώργιος, Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αργυρούπολης - Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Ταστάνης Τάσος, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Γλυφάδας



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This