Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
Συγχαρητήρια στον Κώστα Κυριακίδη και στον συνδυασμό του γι αυτήν την μεγάλη νίκη που πέτυχε στις εκλογές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά, μα πάνω απο όλα δείχνει ξεκάθαρα πως ο επιχειρηματικός κόσμος της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ζητά την αλλαγή. 

Απο τη στιγμή που στο τιμόνι ου ΕΒΕ θα βρίσκεται ο Κώστας Κυριακίδης, ένας άνθρωπος νέος και με διάθεση για προσφορά, περιμένουμε να δούμε ένα διαφορετικό επιμελητήριο, σύγχρονο. Προσωπικά πιστεύω πως αν καταφέρει να υλοποιήσει αυτά που έχει πει προεκλογικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του "Ολοι Μαζί Μπορούμε", είμαι σίγουρος πως θα πετύχει την αλλαγή που έχουμε ανάγκη και που απαιτείται. Γιατί πραγματικά Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη Κώστα στο νέο ρόλο σου, με δυναμικότητα και τόλμη για την αλλαγή.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This