Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012
Tο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού εκφράζει την αντίθεσή του και διαμαρτύρεται έντονα στην πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει στη δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία δεν λαμβάνει υπόψη την εκφρασμένη άποψη της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών του Δήμου Βοΐου καθώς και τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν αλλά και θα προκύψουν από την λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής.

Το θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο πρέπει η οργανωμένη Πολιτεία να το δει σε βάθος και με ιδιαίτερη προσοχή χωρίς βιαστικές αποφάσεις που δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Αντίθετα μάλιστα αυτές οι αποφάσεις θα διαιωνίσουν και θα επεκτείνουν το πρόβλημα.

Η τοπική κοινωνία του Δήμου Βοΐου δεν βρίσκεται απέναντι από τους λαθρομετανάστες αλλά κοντά σε αυτούς, είναι όμως απέναντι και αντίθετη στις αποφάσεις εκείνων που χωρίς διάλογο και διαβούλευση φέρνουν τους πολίτες προ τετελεσμένων γεγονότων.


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού συμπαρίσταται και υποστηρίζει σθεναρά των αγώνα της Δημοτικής Αρχής, των φορέων και των πολιτών του Δήμου Βοΐου.
Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση και τη δήλωση του Υπουργού που έγινε στα Μ.Μ.Ε. για την δημιουργία κέντρου υποδοχής παράνομων μεταναστών στη Νεάπολη του Δήμου Βοΐου .

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This