Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Το Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί στην Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και ώρα 19:00 στο «Κοβεντάρειο» κτίριο, Χ. Μούκα & Κοβεντάρων γωνία, στην Κοζάνη.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ. Νάουσας, κ. Δημ. Βογιατζής και ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.ΤΟ. Φλώρινας, κ. Αθ. Αλτίνης.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1. Οικονομικός απολογισμός (Εισηγητής ο Ταμίας, κ. Γ. Βουχάρας)
2. Απολογισμός δράσεων έτους 2011 και προγραμματισμός δράσεων έτους 2012 (Εισηγητής ο Πρόεδρος, κ. Ι. Θεοφύλακτος).
 Θα ακολουθήσουν ομιλίες:
Α) του Προέδρου του ΚΕ.Π.ΚΑ. Θεσνίκης και μέλους Ο.Κ.Ε. κου Ν. Τσεμπερλίδη με θέμα «Κινήματα ενάντια στην ακρίβεια στην αγορά»,
Β) της Γενικής Γραμματέα του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας, κας Θ. Παπατόλιου, Δικηγόρου, με θέμα «Εφαρμογή και εξέλιξη του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά» και
Γ) της κας Ευ. Κεκελέκη, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Εσωτερικής Αγοράς, Γενικής Γραμματέα του ΚΕ.Π.ΚΑ. Θεσ/νίκης, με θέμα «Εξελίξεις στην Ευρώπη για την προστασία του καταναλωτή».
Θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία θα δοθεί δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να καταθέσουν προτάσεις - προβληματισμούς – καταγγελίες, σχετικά με θέματα που άπτονται της δραστηριότητας του ΚΕ.Π.ΚΑ.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Το Δ.Σ. του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This