Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

 Παρασκευή 27/4/2012


Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης Δημήτρης Ζιούζιος κατά την επίσκεψή του στη περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τόνισε ότι πρέπει να τεθεί ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Αυτοδιοίκησης και Κράτους, ώστε η διαχείριση και υπέρβαση της κρίσης να μην είναι μια υπόθεση μόνο του κεντρικού πολιτικού συστήματος, αλλά μια υπόθεση όλης της κοινωνίας, όλων των τοπικών κοινωνιών.

Στη συνέχεια των επισκέψεων του ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με τον Αντι περιφερειάρχη κ. Ιωάννη Σόκουτη όπου τόνισε ότι ο ρόλος των στελεχών της Αυτοδιοίκησης είναι κρίσιμος, ως αγωγού αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και αιρετών.

Κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Κοζάνης ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει κανείς Έλληνας και ιδίως κανένας άνεργος ή φτωχός πολίτης με χαμηλό εισόδημα που να μην έχει πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και στην υγειονομική κάλυψη.

Επίσκεψη στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Σόκουτη

Επίσκεψη στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This