Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 25 Απριλίου 2012
Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Δημήτρης Ζιούζιος, κατά την επίσκεψή του στον ΕΟΠΥΥ συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με τους ασθενείς. Συζητήθηκαν διεξοδικά οι προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα το οποίο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο υποψήφιος βουλευτής ανέπτυξε τις θέσεις του για το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης την χρήση γενόσημων φαρμάκων και την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης του συστήματος υγείας με παράλληλο εξορθολογισμό των δαπανών.

 Στη συνέχεια και κατά την επίσκεψή του στο Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης ανέπτυξε τις θέσεις του περί αύξησης των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και νέων δράσεων για τα ΚΑΠΗ. Αναφέρθηκε τέλος στο θέμα της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» και πρότεινε την ενίσχυση των υπηρεσιών της με επιπλέον ειδικότητες, για την εξυπηρέτηση περισσότερων ευπαθών κοινωνικά ομάδων.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This