Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 4 Μαΐου 2012
Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης Δημήτρης Ζιούζιος στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας είχε συνάντηση με νέους της πόλης της Κοζάνης  όπου αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της απασχόλησης.  Ανέλυσε τις θέσεις του περί ανάγκης για επιτάχυνση της υλοποίησης  των προγραμμάτων ενίσχυσης της απασχόλησης, πρόβλεψη και σχεδιασμό περισσότερων προγραμμάτων απασχόλησης νέων και αύξηση των πόρων του ΕΣΠΑ που θα διατεθούν στη καταπολέμηση της ανεργίας. 
Ο άξονας απασχόληση είναι κλειδί για την ανάπτυξη της χώρας και μια σωστή αναπτυξιακή πορεία πρέπει να δίνει προτεραιότητα στην απασχόληση νέων ανθρώπων.  Επομένως, απαραίτητα είναι προγράμματα ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας τα οποία θα προάγουν την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την χρήση δοκιμασμένων καλών πρακτικών. Με τον τρόπο αυτό  δίνεται στο νέο επιχειρηματία η ώθηση που χρειάζεται για την δημιουργία ενός υγιούς και οικονομικά βιώσιμου περιβάλλοντος απασχόλησης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This