Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τη χώρα όσο και για τον τόπο μας. Γι΄ αυτό είναι απαραίτητο οι πολίτες που θα κληθούν και πάλι στις 17 Ιούνη να επιλέξουν τη νέα Κυβέρνηση να γνωρίζουν επακριβώς τις θέσεις και τις απόψεις όλων των πολιτικών κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο τους.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσα από διαλόγους, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν και να αποφασίσουν.

Για τους λόγους αυτούς η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης προτείνει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας να διοργανώσουν διαλόγους στους οποίους θα λάβουν μέρος όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους που θα αφορούν το παρόν, αλλά και το μέλλον όχι μόνο της χώρας, αλλά και του τόπου μας.

Κάτι ανάλογο προτείνουμε, επίσης, και στις αυτοδιοικητικές αρχές της περιοχής μας, οι οποίες θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανάλογους διαλόγους στους χώρους συνεδριάσεων των Δημοτικών τους Συμβουλίων, για να υπάρχει η δυνατότητα να κατατεθούν και απ΄ ευθείας ερωτήματα απ΄ τους πολίτες για ό,τι τους απασχολεί.

Οι ώρες είναι κρίσιμες, οι αποφάσεις που θα λάβουμε θα είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και γι΄ αυτό πρέπει να υπάρξει παντού εξαντλητικός δημοκρατικός διάλογος, με τη συμμετοχή και τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσοτέρων.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This