Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 10 Μαΐου 2012


Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος  Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης, υπό την αιγίδα  της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο  «ΑΡΝΗΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ- ΑΡΝΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ;»

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Κοινωνιολόγος - Συγγραφέας κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης  με  θέμα : «ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΖΗΤΗΜΑ-19η Μαΐου Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης των θυμάτων του Κεμαλισμού».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 και ώρα 18:00  στο Αμφιθέατρο  «ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ»  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  στην Κοζάνη και διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων  του Ιδρύματος για τη συμπλήρωση των τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυσή του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:00 Έναρξη - Χαιρετισμοί •Πρόεδρος ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης
•Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης
•Πρόεδρος ΠΟΕ κ. Γεώργιος Παρχαρίδης

Χαιρετισμοί Εκπροσώπων Φορέων:
18:15Κυριάκος Μπατσάρας, Πρόεδρος  της Ασσυριακής Επιτροπής Ελλάδας
18:25 Γκιούλα Κασαπιάν, Εκπρόσωπος της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής 
18:35 Σοφοκλής Σιδηρόπουλος, Μέλος του Μαρτυρικού Δικτύου Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος 1941-1944
18:45 Προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα: «ΠΟΝΤΟΣ»
18:55 Ανάγνωση από τον κ. Νικόλαο Βαρβέρη Φοιτητή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, της βραβευμένης εργασίας του με θέμα: «Διεθνής αναγνώριση γενοκτονίας των Ποντίων: Απλά μια Εθνική Δικαίωση, ή και οικουμενική αναγκαιότητα;»
19:00 Κύρια Ομιλία από τον Κοινωνιολόγο – Συγγραφέα κ. Μιχάλη  Χαραλαμπίδη με θέμα: «ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΖΗΤΗΜΑ- 19η Μαΐου Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης των θυμάτων του Κεμαλισμού»
19:30 Ομιλία από τον Επίκουρο Καθηγητή Νευροχειρουργικής του Α.Π.Θ.  και ποιητή του ποντιακού τραγουδιού κ. Χρήστο Αντωνιάδη με θέμα: « Η μετάφραση της Μήδειας στην ποντιακή διάλεκτο»
19: 40 Ομιλία  από τον ηθοποιό κ. Ιεροκλή Μιχαηλίδη με θέμα: « Παράσταση του Αρχαίου ελληνικού Δράματος στην Ποντιακή διάλεκτο: Εγχείρημα σπουδαίας σημασίας»
19:50 Συζήτηση – Eρωτήσεις. Συντονιστής  ο Γ. Γραμματέας της Π.Ο.Ε. – Δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Γεωργιάδης
•Μοιρολόι από τον τραγουδιστή κ. Αλέξανδρο Παρχαρίδη
•Χορός “Σέρα” από τους χορευτές του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Ν. Κοζάνης. Στη λύρα ο κ. Ιωάννης Βελισσάρης και στο νταούλι ο κ. Στέφανος Μεϊχανετσίδης

Λήξη

Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» - Είσοδος ΤΕΙ

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This