Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 23 Ιουνίου 2012
Σε ορισμένα sites κυκλοφόρησε δήθεν non paper προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ με διάφορες ανυπόστατες γελοιότητες σε σχέση με τις συζητήσεις των αρχηγών των τριών κομμάτων που μετέχουν στη κυβέρνηση για τη σύνθεσή της.

Όπως διευκρινίστηκε από τη ΔΗΜΑΡ στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο προς το ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει τέτοιο σημείωμα προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ, ούτε θα μπορούσε άλλωστε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο ότι η σύνθεση της κυβέρνησης προέκυψε μέσα από βαθύτατα πολιτικές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Συζητήσεις περί προσώπων, από κοινού μεταξύ και των τριών πολιτικών αρχηγών, δεν έγιναν. Και είναι νοσηρό φαινόμενο να θεωρούν ορισμένοι «σχολιαστές» ότι ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ (αλλά φανταζόμαστε το ίδιο ισχύει και για τη ΔΗΜΑΡ) στην κυβέρνηση ήταν αντικείμενο παραγοντισμού.

Άρα, πρόκειται προφανώς για μια ωμά κατασκευασμένη είδηση με πολύ συγκεκριμένη διαδρομή δημοσίευσης και αναπαραγωγής.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This