Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012


Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού συμμετέχει στο OGP Network. Το OGP Network έχει ως στόχο να συνδέει κυβερνήσεις οι οποίες συμμετέχουν ή ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην πρωτοβουλία του Open Government Partnership, με παρούχους οι οποίοι έχουν εμπειρία σε θέματα Ανοιχτής Διακυβέρνησης ώστε να βοηθήσει αρχικά τις κυβερνήσεις να σχεδιάσουν πρωτοποριακές και καινοτόμες δεσμεύσεις σχετικά με την Ανοιχτή Διακυβέρνηση της χώρας τους και στη συνέχεια να τις υλοποιήσουν.

Στην πρωτοβουλία OGP συμμετέχουν περισσότερες από 30 χώρες, οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει το στρατηγικό σχέδιο δράσης της χώρας τους, (μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα) καθώς και περισσότερες από 20 χώρες οι οποίες βρίσκονται στη διαδικασία προετοιμασίας του σχεδίου δράσης τους.

Στο OGP Network συμμετέχουν περισσότεροι από 90 φορείς οι οποίοι προσφέρουν υποστήριξη σε αυτές τις κυβερνήσεις. Οι φορείς που συμμετέχουν προέρχονται από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνονται από φορείς του δημόσιου, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς έως και ιδιωτικές εταιρείες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This