Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012



Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:30 μ.μ. στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση των Κοίλων στην Κοζάνη (Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας 1ος Όροφος).

Η Πράξη «Δημιουργία της Μονάδας Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας» ανήκει στο Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013» στοχεύει στην επέκταση, την ενίσχυση και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας των φοιτητών και σπουδαστών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ως απαραίτητο στοιχείο της στρατηγικής για τη σύνδεση της Ανώτατης Εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η ένταξη στα προγράμματα σπουδών της Ανώτατης Εκπαίδευσης μαθημάτων επιλογής με θέμα την Επιχειρηματικότητα. Με την εισαγωγή τέτοιων μαθημάτων σε σχολές που παραδοσιακά δεν δίνουν την ευκαιρία στους φοιτητές και σπουδαστές να παρακολουθήσουν σχετικά μαθήματα και με την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο να στηρίζει την ανάπτυξη επιχειρηματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, παρέχεται η δυνατότητα στους φοιτούντες να αναπτύξουν τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί η ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δράσης και των καινοτόμων εφαρμογών καθώς η προώθηση Βέλτιστων Πρακτικών των ΜΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας.
Προσδοκούμε σε μια ζωντανή και αποδοτική συζήτηση με στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη στήριξη της επιχειρηματικότητας στη Δυτική Μακεδονία.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης.

Με εκτίμηση.

Καθηγητής Ιωάννης Μπακούρος, Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας MATER Lab, ΠΔΜ
Δρ. Ελπίδα Σαμαρά, Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας MATER Lab, ΠΔΜ
ΜΒΑ, MSc Ευαγγελία Ματιάκη, Εργαστήριο Διαχείρισης Τεχνολογίας MATER Lab, ΠΔΜ

Πρόγραμμα Ημερίδας

ΗΜΕΡΙΔΑ «Προώθησης Βέλτιστων Πρακτικών των ΜΜΕ της Δυτικής Μακεδονίας»
21Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012, 7:30 μ.μ.
ΚΟΖΑΝΗ (ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ)
Παρασκευή, 21η Σεπτεμβρίου 2012, 7:30 μ.μ.

19:30 Εγγραφή
20:00 Καλωσόρισμα στην Ημερίδα
20:15 – 20:40 Παρουσίαση της δράσης του ΠΔΜ σχετικά με την Επιχειρηματικότητα
- Παρουσίαση της δράσης της ΜΟΚΕ (Σαμαρά Ελπίδα)
- Παρουσίαση του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και βέλτιστων πρακτικών μέσω του προγράμματος SMART+ (Ματιάκη Ευαγγελία)
20.40 - 21.00 Βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας
- Παρουσίαση επιχείρησης παραγωγής και εμπορίας βασιλικού πολτού (Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος)
21:00 – 21:30 Συζήτηση με τις επιχειρήσεις
- Συνεισφορά των ΜΜΕ της περιφέρειας σχετικά με τον εντοπισμό βέλτιστων πρακτικών στην περιφέρεια

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This