Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κοζάνης και τους εύχομαι καλή θητεία και καλές διαδρομές! Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους ηλικιακά μεγαλύτερους, οι οποίοι ενθάρρυναν και διαρκώς ζητούσαν από τους νεότερους να αναλάβουν το τιμόνι του συλλόγου. Η αλληλεγγύη φάνηκε για ακόμη μια φορά αλλά όχι στο βουνό σε αυτή την περίπτωση.

Παιδιά, να έχετε μια επιτυχημένη θητεία, συνεχίζοντας το επιτυχημένο έργο του συλλόγου. Στόχος δεν είναι μόνο οι βουνοκορφές αλλά και η ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή νέων μελών στο σύλλογο, πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε και θα το προσπαθήσετε.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ Κοζάνης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 24.10.2012.

Τα μέλη και οι αρμοδιότητες έχουν ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος : Βλιαγκόφτης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος : Γκαραβέλλας Σπύρος
Γενικός Γραμματέας : Γκούτζιος Βασίλης
Ταμίας : Τζήμου Νίκη
Εφορος καταφυγίων : Κουζιάκης Πάρης
Εφορος υλικού : Μόσχος Γεώργιος
Εφορος ορειβασίας : Δάλας Δημήτριος
Μέλος : Γιαννόπουλος Κων/νος
Μέλος : Ταραμάνη Ελένη

Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος : Σκαρκαλάς Νικόλαος
Μέλος : Τζήμος Γεώργιος
Μέλος : Καλιακούδας Δημήτριος



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This