Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Κοζάνης συνεχίζοντας τους κύκλους συζητήσεων για την ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου πραγματοποιεί το τρίτο μάθημα του α΄ κύκλου με θέμα : «Η αποκατάσταση των προσφύγων του 1923 στη Μακεδονία και ειδικότερα στη Κοζάνη. Οικονομικές, κοινωνικες και πολιτισμικές προεκτάσεις» την Τεταρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας (Κοζάνη). Προσκεκλημένος εισηγητής για το τρίτο μάθημα είναι ο κ. Ευστάθιος Πελαγίδης καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Την επιστημονική επιμέλεια για την επιλογή του θεματολογίου και των εισηγητών αναφορικά με τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με επίκεντρο την ιστορία, έχει ο κ Στυλιανός Ιωαννίδης.

Οι «κύκλοι» βρίσκονται υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, σε συνέχεια των επετειακών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση τριάντα πέντε χρονών από την ίδρυση του.
        Πρόεδρος                                                                                              Γραμματέας
Ιωάννης Παπαδόπουλος                                                                      Νικόλαος Τουρατζίδης


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This