Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οι τακτικές που ακολουθεί το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής προάγοντας τη βία και τη ξενοφοβία διαρκώς εντείνονται. Αυτοί που επικαλούνται το Θεό και την πατρίδα, λειτουργούν με τη λογική μιας συμμορίας. Το ζούμε καθημερινά.

Προσπαθώντας να καλύψουν τις προκλητικές τους πράξεις κατά της δημοκρατίας κρύβονται πίσω από δελτία τύπου αποποιούμενοι κάθε ευθύνης.

Η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου ΠΕ Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, καταδικάζει το επεισόδιο που έλαβε μέρος σε καφέ-μπαρ της περιοχής, ανάμεσα σε μέλη Χρυσής Αυγής και πολιτών του αριστερού χώρου, που σαν στόχο και σκοπό είχε να πολώσει το πολιτικό κλίμα.

Δηλώνουμε πως είμαστε και θα είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους γεγονότα.

Η πολιτική παράγεται με επιχειρήματα και δράσεις, και όχι με βία.

Το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» που ανακοίνωσε ο Πρόεδρός του λειτουργεί τους παρακάτω 2 συνδέσμους για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών:

Το blog της πρωτοβουλίας http://againstneonazism.wordpress.com/ όπου μπορούν να αναρτώνται σχόλια, τοποθετήσεις των οργανώσεων ή θέματα που αναδεικνύονται σε τοπικό επίπεδο.

Σχετικό video, που έχει δημιουργήσει και αναρτήσει το ΠΑΣΟΚ για τους σκοπούς της Πρωτοβουλίας, δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=8H2KHNMsu48


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This