Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Το δίκτυο Pro-tasis συνεχίζει να προκαλεί το διάλογο σε θέματα, τα οποία βρίσκονται στη δημόσια ατζέντα και μας απασχολούν, χωρίς, ωστόσο, να έχουμε αποσαφηνίσει τους όρους και τις έννοιες που συνθέτουν τη συζήτηση και δημιουργούν μια κοινή βάση κατανόησης.

Πως μιλάμε, λοιπόν, για τη βία, τα κρούσματα της οποίας πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα; Μήπως έχουμε φθάσει στα άκρα; Απειλεί η βία τη δημοκρατία;

Στα ερωτήματα αυτά καλούνται να απαντήσουν δύο διακεκριμένοι καθηγητές που θα μας βοηθήσουν να ξαναδούμε το θέμα, αποσαφηνίζοντας τους όρους και δίνοντας τις δικές τους προεκτάσεις.
Για τη βία, την ανυπακοή και τη δημοκρατία θα μιλήσει ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Σταύρος Τσακυράκης. Στο ερώτημα «απειλεί η βία των άκρων τη φιλελεύθερη δημοκρατία;» θα απαντήσει ο αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης. Μέσω διαδικτύου θα συμμετέχει από τις Η.Π.Α. ο γνωστός συγγραφέας-δημοσιογράφος Γκαζμέντ Καπλάνι, καταθέτοντας τη δική του ιδιαίτερη οπτική για τα πράγματα.

Tόπος: Κοβεντάρειο, Κοζάνη
Χρόνος: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 7 το απόγευμα
Διοργανωτής: Δίκτυο Pro-tasis

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This