Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013


Το ΠΑΣΟΚ καλεί όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο 9ο Συντακτικό Συνέδριο του, λειτουργώντας ως καταλύτες της ενότητας και της ανανέωσης της ευρύτερης κεντροαριστεράς και της εθνικά υπεύθυνης και φιλοευρωπαϊκής προοπτικής της πατρίδας μας.
Η εκλογή των συνέδρων, που συνιστά κορυφαία δημοκρατική διαδικασία της παράταξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και από ώρα 08:00 μέχρι 19:00.

Στο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας για το 9ο Συντακτικό συνέδριο, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα λειτουργήσουν 8 εκλογικά τμήματα:

1. Εκλογικό κέντρο Δήμου Κοζάνης (Εργατικό Κέντρο Κοζάνης )
2. Εκλογικό κέντρο Δήμου Κοζάνης (Πνευματικό κέντρο Αιανής)
3. Εκλογικό κέντρο Δήμου Κοζάνης (Πρώην Δημαρχείο Ελλησπόντου)
4. Εκλογικό κέντρο Δήμου Κοζάνης (Κοινοτικό κατάστημα Ποντοκώμης )
5. Εκλογικό κέντρο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού (Δημαρχείο Σερβίων – Βελβεντού )
6. Εκλογικό κέντρο Δήμου Βοίου ( Δημαρχείο Νεάπολης)
7. Εκλογικό κέντρο Δήμου Βοίου ( Δημαρχείο Σιάτιστας)
8. Εκλογικό κέντρο Δήμου Εορδαίας (Εργατικό Κέντρο Εορδαίας)

Ο κάθε ψηφοφόρος πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του ταυτότητα ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο πχ δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο και να καταβάλει το ποσό των 2 €. Από την καταβολή του συγκεκριμένου ποσού απαλλάσσονται οι ψηφοφόροι του συνεδρίου της νεολαίας.
Η Ν.Ο.Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This