Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΡΟΣ: Διοικητικό Συμβούλιο
Αθλητικού Συλλόγου Δόξας Μεσιανής


ΘΕΜΑ: «Απάντηση σε επιστολή διαμαρτυρίας του συλλόγου σας»

Ελάβαμε γνώση της επιστολής διαμαρτυρίας – καταγγελίας του Ταμία του Συλλόγου σας κ. Λαζαρίδη Σταύρου, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου του Δήμου, ο οποίος ζήτησε χρήματα για τη μεταφορά της ομάδας. Η παραπάνω επιστολή φαίνεται ότι υπογράφεται από το Διοικητικό Συμβούλιο. Καλό ήταν να γνωρίζουμε αν η δημοσίευση της καταγγελίας ήταν σε γνώση όλων των μελών του Διοικητικού σας Συμβουλίου.
Προς ενημέρωση όμως των πολιτών του Δήμου μας, οφείλουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
1. Η μεταφορά μελών των συλλόγων (αθλητικών ή μορφωτικών) με τα λεωφορεία του Δήμου, είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δήμου και διέπεται από συγκεκριμένες διατάξεις του νόμου.

Στα πλαίσια λοιπόν του νόμου, παρά την οικονομική στενότητα του Δήμου (είναι γνωστό πιστεύουμε σε όλους σας το ύψος των 5,5 εκ. €, του χρέους που παραλάβαμε ως Δημοτική Αρχή), αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά των συλλόγων στη βελτίωση του πολιτιστικού, μορφωτικού, αθλητικού επιπέδου της νεολαίας μας και της κοινωνίας, διαθέτουμε τα υπάρχοντα λεωφορεία του Δήμου μας, με κατάλληλα αδειοδοτημένους οδηγούς, για την εξυπηρέτηση των συλλόγων (μεταξύ των οποίων και ο δικός σας) και πάντα εντός των πλαισίων του νόμου.
2. Οι οδηγοί αμείβονται από τον Δήμο και για την απασχόληση της μεταφοράς των συλλόγων, παίρνουν αντίστοιχο «ρεπό».
Επομένως δεν δικαιούνται να ζητούν χρήματα από τους συλλόγους. Θεωρώ απαράδεκτη τη συμπεριφορά του οδηγού και για το λόγο αυτό θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
3. Με την εκδήλωση του περιστατικού (Σάββατο απόγευμα), το μέλος του Δ.Σ. κ. Καράογλου Αναστάσιος, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο, ο οποίος έδωσε εντολή να μην πληρωθεί ο οδηγός και ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί τη Δευτέρα. Προς τι λοιπόν η καταγγελία;
Μήπως η καταγγελία έχει σχέση με αυτό που ο καταγγέλλων Ταμίας του Συλλόγου σας αναφέρει «ο Δήμαρχος σας και όχι μας»;
4. Ο Δήμος στέκεται και θα σταθεί αρωγός στη λειτουργία του Συλλόγου σας. Στο πνεύμα αυτό, κάθε φορά που καλείται ο Δήμος συνεισφέρει στο μέτρο των οικονομικών του δυνατοτήτων ό, τι μπορεί παραπάνω (π.χ. παροχή ηλεκτρισμού στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, διάθεση προβολέων, χορήγηση εξοπλισμού (τρακτέρ), καυσίμων, δαπανών συντήρησης κλπ.).
5. Επειδή θεωρούμε άδικη, συκοφαντική και άκρως προσβλητική την επιστολή διαμαρτυρίας, ζητούμε από το Δ.Σ. να αποδοκιμάσει την επιστολή διαμαρτυρίας του Ταμία προκειμένου να υπάρξει συνέχιση των ομαλών σχέσεων του Δήμου με τον Σύλλογό σας.


Ο Δήμαρχος


Βασίλειος Κωνσταντόπουλος


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This