Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο και στελέχη του Δήμου για τις αναπτυξιακές δυνατότητες και τις προοπτικές της περιοχής είχαν μαθητές του Λυκείου Σερβίων κατά την διάρκεια ενημέρωσής τους στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια.

Στους μαθητές παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται αυτή η αναπτυξιακή πορεία, Πρωτογενής τομέας, Μεταποίηση, Τουρισμός, πως ο Δήμος, αυτή την περίοδο, μέσα από την κατασκευή μεγάλων έργων και υποδομών που έχουν ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, ενισχύει αυτή την προοπτική καθώς και η διαδικασία ενασχόλησης και επενδύσεων στους παραπάνω τομείς.

Μέσα από τη συζήτηση που έγινε οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες και τις κατευθύνσεις που δίνονται όσον αφορά την επαγγελματική τους δραστηριότητα τα επόμενα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This