Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε το Θεατροδρόμιο με αυτή την υπέροχη παράσταση στα Σέρβια. Ύστερα από την σύσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, έρχεται αυτή η πρόσκληση προς το Θεατροδρόμιο για όλους τους λάτρεις του θεάτρου.

 Ήδη οι πρόβες για το δικό μας θεατρικό έργο έχουν ξεκινήσει και με ενθουσιασμό και μπόλικη δουλειά ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σε αυτήν μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε τον κάθε έναν πολίτη που τον ενδιαφέρει ο πολιτισμός και ιδιαίτερα η τέχνη του θεάτρου, δίπλα μας! Σας καλούμε λοιπόν όλους σε αυτή την παράσταση του Θεατροδρομίου και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις !

Το νεοσύστατο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού σας προσκαλεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00 στο ΕΠΑ.Λ. Σερβίων στην παράσταση του Θεατροδρομίου Κοζάνης «Η Νύχτα των Μυστικών» .

Λίγα λόγια για το έργο:

29 Σεπτεμβρίου 1944. Γερμανία. Σε ένα κελί φυλακών γινόμαστε μάρτυρες μιας νύχτας μυστικών δύο εκ διαμέτρου διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι συναντιούνται για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Θα καταφέρει ο αδύναμος να υπερισχύσει του δυνατού; Θα μπορέσουν να γεφυρωθούν τεράστια πολιτικοκοινωνικά χάσματα σε μία νύχτα; Τι από τα δύο θα νικήσουν; Η πάλη με τον φόβο ή η συμφιλίωση μ’ αυτόν;
Τελικά τι είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία; Η υπεροχή του ενός απέναντι στον άλλο ή μία στιγμή σε μια παραλία της Μεσογείου;….

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γκάμπριελ Αρούτ
Σκηνοθεσία: Γιώτης Βασιλειάδης
Σύνθεση Μουσικής: Γιάννης Παπαδημητρίου
Φωτισμοί: Σάκης Παπαδόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύη Παπαμάρκου

Φωτογραφίες : Θεόδωρος Χλιάπας

Παίζουν οι :
Κώστας Καρανάτσιος
Κώστας Ιωαννίδης

Γενική Είσοδος : 5 ευρώ.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This