Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013
Στην πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση ΄΄Let’s Do It Greece΄΄ θα συμμετέχουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Εθελοντικές Ομάδες, Δημότες και ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Καλούνται εθελοντικές οργανώσεις, φορείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πολίτες να συμμετέχουν στις δράσεις που αναφέρονται παρακάτω αλλά και να προχωρήσουν σε δικές τους δράσεις με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού να ενισχύει με υλικά καθαριότητας και προσωπικό κάθε δράση και πρωτοβουλία που θα αναληφθεί την παραπάνω ημερομηνία. Πληροφορίες στο τηλ. 2464350131

Περιοχές δράσεων καθαρισμού

Σέρβια – 10:30 Καθαρισμός Μονοπατιού Γέφυρα Πλατανορεύματος-Λίμνη Πολυφύτου, Σέρβια Εν Δράσει, Ποδηλάτες Σερβίων, Ορειβατικός Σύλλογος Πλατανορεύματος. Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων.

Μικρόβαλτο – 11π.μ ΄΄στης Κατιρίντς το Λάκκο΄΄ καθαρισμός δρόμου μέχρι την τοποθεσία ΄΄Μπατά΄΄ , Σύλλογοι Μικροβάλτου.

Ροδίτης – 11π.μ. Καθαρισμός Πάρκου και δρόμων Οικισμού, Μορφωτικός Σύλλογος Ροδίτη

Τρανόβαλτο – 11π.μ. Καθαρισμός περιοχής γηπέδου Σύλλογοι Τρανοβάλτου

Τριγωνικό – 11π.μ. Καθαρισμός δρόμων οικισμού Σύλλογος Τριγωνικού

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This